Logo Wuzzi Alert en tekst "Persoonsalarm"
wifi signaal

Facturen

Waarom heeft Wuzzi Alert twee soorten facturen?

Wuzzi Alert kent twee soorten facturen. Aankoopfacturen en maandelijkse facturen. Op de aankoopfactuur staan de artikelen die je hebt aangeschaft en de éénmalige aansluitkosten vermeldt. Als je een alarmapparaatje van ons huurt, word de borg ook op deze factuur in rekening gebracht.

Waar kan ik mijn aankoopfactuur vinden?

Als je je persoonsalarm rechtstreeks bij ons hebt gekocht ontvang je je aankoopfactuur per e-mail én is je aankoopfactuur ook zichtbaar in Mijn Wuzzi. Heb je je persoonsalarm bij een van onze partners gekocht? Dan ontvang je deze aankoopfactuur via hen en is deze factuur niet terug te vinden in Mijn Wuzzi.

Welke kosten staan er op mijn maandfactuur?

Op de maandelijkse facturen vind je je abonnementskosten, verbruik en in indien van toepassing ook de huur van het persoonsalarm apparaatje terug. Waarbij het abonnementsgeld van de nieuwe maand en eventuele verbruikskosten van de maand daarvoor worden geïnd. De maandfacturen worden via automatische incasso geïnd. Je kunt de maandelijkse facturen altijd terugzien in Mijn Wuzzi.

Wanneer wordt mijn maandfactuur geïncasseerd?

We innen de Wuzzi Alert maandfactuur, binnen 5 dagen op de kalenderdag in de maand dat je abonnee bij ons bent geworden. Dus stel dat je op 15 juni 2023 abonnee bij Wuzzi Alert bent geworden, dan ontvang je je factuur dus voortaan op de 15de van de maand. De incasso zal dan ongeveer tussen de 15 en de 20de van de maand plaatsvinden.