Logo Wuzzi Alert en tekst "Persoonsalarm"
wifi signaal

Garantie en reparatie

Hoe lang is de garantie op mijn Wuzzi Alert persoonsalarm?

Op al onze alarmapparaatjes zit een wettelijke garantietermijn van 24 maanden. Op de batterij en accessoires zit een garantietermijn van 3 maanden. Deze garanties gelden bij normaal gebruik, schade door eigen handelen of dat van anderen valt nooit binnen de garantie.

Mijn Wuzzi Alert persoonsalarm werkt niet?

Wat vervelend! Neem contact op met onze klantenservice op telefoonnummer +31 (0)88 – 800 77 88 of mail naar klantenservice@wuzzialert.nl als je een mankement aan je alarmapparaatje of oplaadstation hebt. Onze klantenservice zal dan op afstand een zo nauwkeurige mogelijke inschatting van het mankement maken en direct bekijken hoe dit opgelost kan worden. Vaak kunnen zij het euvel al op afstand voor je verhelpen.

Mocht dit niet lukken dan zal onze klantenservice je vragen om het apparaatje naar ons op te sturen. Je ontvangt de verzendinstructies daarvoor dan van onze klantenservice. Na ontvangst van je zending, zal onze technische afdeling het probleem zo snel mogelijk proberen te achterhalen én waar mogelijk verhelpen. Daarbij wordt ook meteen gekeken of het defect en/of de schade onder de garantie valt. Mocht het nodig zijn, dan nemen we altijd contact met je op om samen de vervolgstappen te bespreken.