Logo Wuzzi Alert en tekst "Persoonsalarm"
wifi signaal

Opzeggen

Hoe kan ik Wuzzi Alert persoonsalarm opzeggen?

Je kunt je Wuzzi Alert abonnement – en daarmee onze dienstverlening – altijd per maand opzeggen. Je Wuzzi Alert abonnement eindigt dan aan het eind van de maand, die volgt op de maand waarin je opzegt.

Opzeggen bij overlijden

Bij overlijden kan het Wuzzi Alert abonnement per direct worden opgezegd. Geef dan meteen bij opzegging aan dat er sprake is van een overlijden. Wij kunnen opzeggingen namelijk niet met terugwerkende kracht voor je verwerken in onze administratie. Je kunt opzeggen door te bellen met onze klantenservice op telefoonnummer +31 (0)88 800 77 88 of te mailen naar klantenservice@wuzzialert.nl

Ik wil mijn persoonsalarm apparaatje doorverkopen

Als je je abonnement bij ons hebt beëindigd, kunt je je Wuzzi Alert persoonsalarm apparaatje doorverkopen of weggeven. Zorg dan dat de nieuwe gebruiker de activatiecode ook ontvangt. Deze activatiecode is nodig om het apparaatje weer opnieuw aan te melden voor onze dienstverlening. De activatiecode wordt gevormd door de complete barcode op het originele doosje van het alarmapparaat. Lees ook Bestaand apparaatje heractiveren.

Je hoeft bij verkoop of het weggeven van het alarmapparaatje, overigens niet bang te zijn dat je gegevens via het persoonsalarm apparaatje bij anderen terecht komen. Zodra je abonnement beëindigd is worden je persoonlijke gegevens in overeenstemming met de AVG-wet verwijderd.