Logo Wuzzi Alert en tekst "Persoonsalarm"
wifi signaal

Blogs

Hoe ervaren onze gebruikers de alarmknop van Wuzzi Alert?

Twijfel je nog over het aanschaffen van een alarmknop? Wij kunnen je natuurlijk zelf de voordelen van Wuzzi Alert vertellen. Maar onze gebruikers kunnen dat veel beter! Vandaar dat we de ervaringen van onze gebruikers graag voor je op een rijtje zetten.

Waarom heb je een mobiel alarm aangeschaft?

“Ik voel me weer veilig”, dat het is meest gegeven antwoord op deze vraag. Een zeker en veilig gevoel is de belangrijkste reden waarom onze gebruikers de Wuzzi Alert alarmknop hebben aangeschaft.

Wanneer je slecht ter been bent kan het voorkomen dat je valt. In zo’n situatie is het natuurlijk wel zo fijn dat je eenvoudig en snel met iemand in contact kunt komen die je kan helpen. Wuzzi Alert draag je op je lichaam, dus ook wanneer je valt kan je altijd en overal eenvoudig de alarmknop indrukken. Zo sta je snel in contact met familie, vrienden, je buren of onze alarmcentrale.

Onze gebruikers geven aan dat het dragen van de Wuzzi Alert ze een zeker en rustgevend gevoel geeft. Hulp is namelijk altijd en overal dichtbij.

Wuzzi Alert geeft vertrouwen

Wij zijn trots te vertellen dat 83% van onze gebruikers Wuzzi Alert aanbeveelt. In geval van nood ben je met onze alarmknop makkelijk te traceren. Bij het indrukken van de alarmknop krijgt je contactpersoon een melding van jouw locatie. Wuzzi Alert werkt zowel binnen als buiten. Zo ben je zowel binnenhuis als buitenshuis te traceren in geval van nood. Dankzij de ingebouwde GPS is je locatie snel bekend. Veel gebruikers geven aan dat het een groot voordeel is dat het alarm buitenshuis gebruikt kan worden. Zo kan je namelijk met een veilig gevoel boodschappen doen of een lange fietstocht maken.

Meer weten?

Wist je dat wij ook reviews verzamelen via Kiyoh? Wil je dus meer weten over hoe andere gebruikers Wuzzi Alert ervaren? Neem dan zeker een kijkje.

Twijfel je nog over het aanschaffen van een alarmknop van Wuzzi Alert? Neem dan contact op met onze klantenservice we adviseren je graag en beantwoorden al je vragen met plezier voor je. Je kunt eenvoudig contact opnemen via de e-mail info@wuzzialert.nl maar bellen +31 (0)88 800 77 88 mag natuurlijk ook. 

Klantenservice

We zijn er graag voor je!

Heb je vragen of wil je extra informatie of advies over onze alarmdienst of alarmapparaatjes!? Laat het ons weten, we zijn er graag voor je!

Van maandag tot en met vrijdag zijn we tussen 08.00 en 19.00 uur en op zaterdagen tussen 9.30 en 16.00 uur, telefonisch bereikbaar op +31 (0)88 800 77 88. Ben je al klant bij ons? Met je klantnummer bij de hand kunnen we je zo snel mogelijk van dienst zijn.

Of mail onze klantenservice snel en eenvoudig via ons contactformulier of stuur een zelf een bericht naar info@wuzzialert.nl. Je ontvangt dan binnen 2 werkdagen antwoord van ons.

Veelgestelde vragen