Logo Wuzzi Alert en tekst "Persoonsalarm"
wifi signaal

Blogs

Personenalarmering voor de zorg

Onze persoonsalarmering apparaten zijn ook uitstekend geschikt voor de zorg. Lees in deze blog waarom dat zo is en voor welke zorginstellingen de Wuzzi Alert interessant is.

Waarom personenalarmering in de zorg goed werkt

De Wuzzi Alert alarmapparaatjes maken het werk van zorgpersoneel een stuk makkelijker. Daarbij geeft het de zorgontvanger en diens omgeving een veilig gevoel.

Onze alarmapparaatjes werken heel eenvoudig. Als de persoon die het alarmapparaatjes bij zich draagt, in een noodsituatie hulp nodig heeft, drukt hij of zij op de alarmknop. Hierdoor wordt er direct contact met de zorgaanbieder gelegd. Zoals bijvoorbeeld een vaste zorg-, locatie- of wijkteam. Zij krijgen dan direct de locatie van de hulpbehoevende persoon te horen en kunnen daarna direct met elkaar praten.

De mobiele alarmapparaatjes werken zowel binnen als buiten en hebben bereik in alle EU-landen. Ze zorgen ervoor dat zorgontvangers meer vrijheid kunnen krijgen door meer beweegruimte te creëren. Als er iets aan de hand is, is hulp namelijk met één druk op de alarmknop dichtbij. Onze mobiele apparaatjes worden ook veelvuldig gebruikt om alle vrijheid te geven, maar wel vindbaar te zijn mocht dit nodig zijn. Tijdens een zorgmoment wordt het mobiele apparaatje vaak opgeladen. Zo is er altijd een werkende dienstverlening. Personenalarmering en de zorg zijn dus een goede combinatie. Zeker als hierdoor de cliënt niet meer aan huis gebonden is.

Voor welke zorginstellingen is personenalarmering interessant?

Zorg is natuurlijk een erg breed begrip. Alarmapparaatjes zijn niet voor iedere zorginstellingen een geschikte toevoeging. Je moet bijvoorbeeld wel een zorginstelling zijn waar mensen zowel binnen als buiten vrij rond kunnen lopen. Mensen moeten het apparaatje ook daadwerkelijk bij zich dragen (i.p.v. vergeten aan de oplader) en onthouden hoe het werkt. Hoe eenvoudig deze ene knop ook is.

Voor zorginstellingen als revalidatie, ziekenhuis, verzorgingshuis, thuiszorg, serviceflat, aanleunwoning en woon-zorgcomplex, zou personenalarmering een hele goede toevoeging zou zijn.

Wil je meer informatie over de personenalarmering voor de zorg?

Wil je ons advies of onze personenalarmering in jouw zorginstelling ook goed zou werken? Of wil je meer weten over de praktische implementatie in jouw zorgorganisatie? Neem dan gerust contact op! We helpen je graag. We zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0)88 800 77 88 of mailen naar info@wuzzialert.nl.

Klantenservice

We zijn er graag voor je!

Heb je vragen of wil je extra informatie of advies over onze alarmdienst of alarmapparaatjes!? Laat het ons weten, we zijn er graag voor je!

Van maandag tot en met vrijdag zijn we tussen 08.00 en 19.00 uur en op zaterdagen tussen 9.30 en 16.00 uur, telefonisch bereikbaar op +31 (0)88 800 77 88. Ben je al klant bij ons? Met je klantnummer bij de hand kunnen we je zo snel mogelijk van dienst zijn.

Of mail onze klantenservice snel en eenvoudig via ons contactformulier of stuur een zelf een bericht naar info@wuzzialert.nl. Je ontvangt dan binnen 2 werkdagen antwoord van ons.

Veelgestelde vragen