Logo Wuzzi Alert en tekst "Persoonsalarm"
wifi signaal

Blogs

Mobiel alarm voor buurtzorgteams

Ook voor de zelfsturende circa 950 Buurtzorgteams is het mobiele alarm van Wuzzi Alert een ideale uitkomst. Hiermee hebben hun cliënten alle vrijheid die ze maar kunnen wensen, maar is de hulp van familie, mantelzorger of onze 24/7 alarmcentrale altijd dichtbij. Buurtzorg werkt met kleine zelfsturende teams in een wijk of dorp wat er voor zorgt dat de gebruiker altijd dezelfde gezichten zien.

Een alarmknop via de Buurtzorg aanschaffen

Het aanschaffen van een mobiele alarmknop via het Buurtzorgteam kan op verschillende manieren. Elk buurtzorgteam bepaalt namelijk zelf of en welke rol ze willen hebben in de dienstverlening. Onderstaande werkwijzen komen het meest voor:

  1. Alleen ter sprake brengen/adviseren en een folder achterlaten. Je kunt met deze informatie vervolgens zelf een Wuzzi Alert alarmknop of alarmhorloge naar keuze aanschaffen. Dit kan telefonisch, via de aangesloten winkels of via onze keuzehulp;
  2. De verpleegkundige van Buurtzorg wordt het contactpersoon achter een Professioneel abonnement. Na bestelling en betaling ontvangt u dan een volledig ingestelde en direct gebruiksklare mobiele alarmknop als een pakketje aan de voordeur;
  3. Verpleegkundige van de Buurtzorg is de laatste contactpersoon bij een Sociaal abonnement (soort achterwacht). In dit geval wordt eerst contact opgenomen met opgegeven contactpersonen die één-voor-één gebeld worden en dan als laatste het de verpleegkundige van Buurtzorg;
  4. Verpleegkundige van de Buurtzorg wordt als eerste of tweede contactpersoon bij een Sociaal abonnement ingesteld en in die volgorde gebeld. Dit is uiteraard en altijd in afstemming met het Buurtzorgteam zelf.

In de praktijk

Wij kregen onlangs dit bericht van een wijkteam van de Buurtzorg:

“Onlangs heeft een cliënt een Wuzzi Alert aangeschaft via een folder die ik van jullie had. Helaas heb ik er maar 1, graag zou ik er wat meer ontvangen voor mij en mijn collega’s in wijkteam Buurtzorg (12 pers). De buurman van dit echtpaar vroeg er ook al naar namelijk. Echtpaar was trouwens super tevreden, ook met de snelle levering.”

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het aanschaffen van een Wuzzi Alert mobiel alarm? Of werk je zelf bij de Buurtzorg en heb je interesse in een samenwerking? Neem dan contact met ons op!

Klantenservice

We zijn er graag voor je!

Heb je vragen of wil je extra informatie of advies over onze alarmdienst of alarmapparaatjes!? Laat het ons weten, we zijn er graag voor je!

Van maandag tot en met vrijdag zijn we tussen 08.00 en 19.00 uur en op zaterdagen tussen 9.30 en 16.00 uur, telefonisch bereikbaar op +31 (0)88 800 77 88. Ben je al klant bij ons? Met je klantnummer bij de hand kunnen we je zo snel mogelijk van dienst zijn.

Of mail onze klantenservice snel en eenvoudig via ons contactformulier of stuur een zelf een bericht naar info@wuzzialert.nl. Je ontvangt dan binnen 2 werkdagen antwoord van ons.

Veelgestelde vragen