Logo Wuzzi Alert en tekst "Persoonsalarm"
wifi signaal

Blogs

Persoonsalarm via Buurtzorg

Ook voor circa 950 zelfsturende Buurtzorgteams is het persoonsalarm van Wuzzi Alert een ideale uitkomst. Dankzij ons persoonsalarm hebben hun cliënten alle vrijheid die ze maar kunnen wensen, maar is de familie, mantelzorger of de Wuzzi Alert alarmcentrale (die 24/7 bereikbaar is) altijd bereikbaar in geval van nood. 

Een alarmknop via de Buurtzorg aanschaffen

Buurtzorg kan hun cliënten informeren en adviseren bij het kiezen van een Wuzzi Alert alarmknop. De Buurtzorg medewerkers hebben Wuzzi Alert folders bij zich, die ze ter informatie kunnen achterlaten bij hun cliënten.  Deze folders bevatten tevens een bestelformulier waarmee een Wuzzi Alert persoonsalarm kan worden besteld.

Uiteraard kan bestellen ook in de winkel of via onze keuzehulp.

In de praktijk

Wij kregen onlangs dit bericht van een Buurtzorg wijkteam:

“Onlangs heeft mijn cliënt een Wuzzi Alert persoonsalarm aangeschaft via een folder die ik van jullie had. Helaas had ik maar één folder, want graag zou ik er wat meer ontvangen voor mij en mijn collega’s in wijkteam Buurtzorg (12 pers). De buurman van dit echtpaar vroeg er ook al naar namelijk. Echtpaar was trouwens super tevreden, ook met de snelle levering.”

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het aanschaffen van een Wuzzi Alert mobiel alarm? Of werk je zelf bij de Buurtzorg en heb je interesse in een samenwerking? Neem dan contact met ons op, we zijn er graag voor je!

Klantenservice

We zijn er graag voor je!

Heb je vragen of wil je extra informatie of advies over onze alarmdienst of alarmapparaatjes!? Laat het ons weten, we zijn er graag voor je!

Van maandag tot en met vrijdag zijn we tussen 08.00 en 19.00 uur en op zaterdagen tussen 9.30 en 16.00 uur, telefonisch bereikbaar op +31 (0)88 800 77 88. Ben je al klant bij ons? Met je klantnummer bij de hand kunnen we je zo snel mogelijk van dienst zijn.

Of mail onze klantenservice snel en eenvoudig via ons contactformulier of stuur een zelf een bericht naar info@wuzzialert.nl. Je ontvangt dan binnen 2 werkdagen antwoord van ons.

Veelgestelde vragen