Logo Wuzzi Alert en tekst "Persoonsalarm"
wifi signaal
mevrouw met een Wuzzi Alert Pebble, zwaait blij met haar armen in de lucht

Abonnement

De zekerheid van bereik

De vrijheid om te doen wat je wilt

Het Wuzzi Alert persoonsalarm werkt op basis van een abonnement. Dankzij ons abonnement heb je altijd de zekerheid van voldoende ‘alarmtegoed’. Je hebt je alarmknop immers voor noodsituaties, dan moet je er toch niet aan denken dat je niet kunt alarmeren omdat je geen saldo hebt.

Bij ons kun je kiezen uit twee verschillende abonnementsvormen. Namelijk een Sociaal- of een Professioneel abonnement. Beide vormen zijn per maand opzegbaar of met één maandtermijn om te zetten naar de andere abonnementsvorm. Je zit dus nergens aan vast. Zo geniet je pas écht onbezorgd van je vrijheid!

Sociaal abonnement

Professioneel abonnement

kalender met 31
 • Per maand opzegbaar
 • Altijd voldoende alarmtegoed
 • Verschillende abonnementsvormen

€ 9,95

per maand

3 zorgprofessionals

Sociaal

Ons Sociaal abonnement werkt op basis van je eigen sociale netwerk

Bekijk abonnement

€ 14,95

per maand

helpdeskmedewerker 24 uur per dag. 7 dagen per week.

Professioneel

Met ons Professioneel abonnement sta je 24 uur per dag / 7 dagen per week, direct in contact met onze alarmcentrale.

Bekijk abonnement

Abonnementen

Kies maar uit

Welk abonnementsvorm past bij jou? Beide vormen zijn per maand opzegbaar of met één maandtermijn om te zetten naar de andere abonnementsvorm. Je zit dus nergens aan vast. Advies nodig? Vragen? Neem contact op met onze klantenservice, we zijn er graag voor je!

Met welk alarmapparaatje?

Hulp van je eigen sociale netwerk

Sociaal abonnement

€ 9,95 per maand

Ons Sociaal abonnement werkt op basis van je eigen sociale netwerk: Jij kiest wie van je familie, buren, vrienden en/of (mantel) verzorgers worden gealarmeerd als je op de alarmknop drukt. Daarbij bepaal je ook in welke volgorde dat gebeurt.

Alarmeren is heel eenvoudig en werkt zowel binnen als buiten in alle EU-landen. Met één druk op de alarmknop van je persoonsalarm is je locatie bekend en kun je met elkaar praten. Zo kun je vertellen wat er aan de hand is en hoe ze je kunnen helpen.

Wil je nog meer zekerheid dat je iemand aan de lijn krijgt? Dan is ons Professioneel abonnement wat voor jou.

3 zorgprofessionals
 • € 9,95 per maand
 • Werkt in alle EU-landen
 • Altijd voldoende alarmtegoed

Het voordeel van een abonnement

Waarom een abonnement?

De alarmapparaatjes van Wuzzi Alert maken tijdens een alarmoproep – net zoals telefoons – gebruik van het mobiele netwerk (ook wel GSM-netwerk genoemd). Dit mobiele netwerk wordt zowel gebruikt voor het voeren van je alarmgesprek en om je locatie (welke via GPS bepaald wordt) aan je contactpersoon of alarmcentrale door te geven.

Door op abonnementsbasis te werken, heeft Wuzzi Alert goede afspraken met de aanbieders van deze mobiele netwerken kunnen maken zodat onze alarmapparaatjes altijd gebruik van maken van het mobiele netwerk met het sterkste signaal. Hierdoor werken de alarmapparaatjes zowel in Nederland als in alle andere EU-landen!

Daarbij ben je altijd gegarandeerd van voldoende alarmtegoed. In geval van een alarmsituatie wil je immers altijd kunnen alarmeren. Zoals je in onze blog over de risico’s van een persoonsalarm zonder abonnement kunt lezen.

Waarom geen mobiele telefoon?

 • Gebruik mobiele netwerk sterkste signaal
 • Werkt in alle EU-landen
 • Altijd voldoende alarmtegoed
mevrouw met een Wuzzi Navi maakt selfie

Onze alarmcentrale is er dag en nacht voor jou

Professioneel abonnement

€ 14,95 per maand

Wil je nog meer zekerheid dat je iemand aan de lijn krijgt? Dan is dit het abonnement voor jou. Met ons Professioneel abonnement sta je 24 uur per dag / 7 dagen per week, direct in contact met onze alarmcentrale! In geval van een levensbedreigende situatie schakelt onze centralist direct 112 voor je in en informeert één van je contactpersonen. Bij een niet levensbedreigende situatie belt onze centralist één van je contactpersonen voor je.

helpdeskmedewerker 24 uur per dag. 7 dagen per week.
 • 24/7 contact met onze alarmcentrale
 • Werkt in alle EU-landen
 • Altijd voldoende alarmtegoed
mijnheer met Wuzzi horloge doet een workout in het bos

De veiligheid van een persoonsalarm

Waarom geen mobiele telefoon?

Waar zou je niet gewoon je mobiele telefoon gebruiken in geval van nood? Dat is natuurlijk een hele logische gedachte en een vraag die wij regelmatig krijgen. Onze hersenen reageren in geval van nood vaak niet meer zoals we gewend zijn. Veel mensen raken in paniek en iets simpels zoals het ontgrendelen van een telefoon wordt al lastig. Als dat gelukt is, moet er nog worden bedacht wie er gebeld gaat worden. En deze persoon tussen de velen andere contacten gezocht worden. Dat zijn al behoorlijk veel stappen, die zowel kostbare tijd als concentratie vergen. 

Vervolgens is het nog maar de vraag of de gekozen persoon je oproep als een alarmoproep interpreteert of je wegdrukt met de gedachte ‘ik bel straks wel ff terug’.

Alarmeren met een Wuzzi Alert persoonsalarm werkt heel eenvoudig. Slechts één druk op de alarmknop van je persoonsalarm en je alarmeert al. Je oproep wordt als alarmoproep herkent, je locatie is bekend en je kunt met elkaar praten. Met ons persoonsalarm heb je het antwoord op een noodsituatie dus Altijd bij je

Bestel direct

Met één druk op de alarmknop

van je alarmapparaatje…

SOS alarm
⚬ ⚬

…is je hulplocatie bekend

bij je contactpersoon…

Locatie marker

en kun je met elkaar praten.

zo is de hulp Altijd bij je

contact - 2 personen en een tekstballon
⚬ ⚬