Logo Wuzzi Alert en tekst "Persoonsalarm"
wifi signaal

Kan ik mijn alarmapparaatje ruilen?

Je hebt je Wuzzi Alert persoonsalarm zorgvuldig gekozen. Maar helaas voldoet het alarmapparaatje toch niet aan de verwachtingen die je ervan had. Binnen 14 dagen mag je dit alarmapparaatje als service dan nog omruilen voor een ander alarmapparaatje uit ons assortiment. Lees hier hoe je je alarmapparaatje kunt omruilen en onder welke voorwaarden dat kan.

Wil je ruilen? Lees onze .

Voorwaarden ruilen

Je wilt je huidige persoonsalarm ruilen voor een ander persoonsalarm uit ons assortiment. Hieronder lees je aan welke voorwaarden je moet voldoen en wat je moet doen om hier gebruik van te kunnen maken.

Wil je je alarmapparaatje ruilen?

  • Het alarmapparaatje dat je wilt ruilen, heb je korter dan14 dagen geleden aangeschaft.
  • Bij ruilen zal het eventuele verschil in aankoopprijs tussen de twee alarmapparaatjes met elkaar verrekenend worden en € 10,- verzendkosten in rekening worden gebracht. Indien het alarmapparaatje dat teruggestuurd wordt niet meer in absolute nieuwstaat is, zal dit als waarde afschrijving worden meegenomen bij deze verrekening.
  • Meld bij onze klantenservice dat je je alarmapparaatje wilt ruilen; en voor welk alarmapparaatje en in welke kleur je deze wilt ruilen. Je kunt onze klantenservice telefonisch bereiken op +31 (0) 88 – 800 77 88 of mailen naar klantenservice@wuzzialert.nl
  • Onze klantenservice zal vervolgens een aantal zaken controleren en stuurt je in de meeste gevallen direct dezelfde dag nog een nieuw persoonsalarm toe. Dat na 2 uur opladen ook weer direct klaar is voor gebruik!
  • Bij de zending van je nieuwe alarmapparaatje, dat in een stevig kartonnen verzenddoosje zit, ontvang je een retourformulier en retouretiket. Hergebruik dit verzenddoosje voor je retourzending.
  • Zorg dat het onbeschadigde en in nieuwstaat verkerende Wuzzi Alert persoonsalarm in de originele verpakking zit. En dat de inhoud van deze verpakking compleet is. Deze inhoud kun je controleren via de inhoudslijst op de achterzijde van de verpakking.
  • Let op: indien de beschermfolie reeds van het beeldscherm van een alarmhorloge is gehaald en/of er krasjes op het beeldscherm zitten kunnen wij deze niet als nieuw terugnemen.
  • Sluit het retourformulier bij en stop het in het kartonnen verzenddoosje, waarin je het nieuwe alarmapparaatje ontvangen hebt. Verwijder oude verzendlabels en bevestig het retouretiket duidelijk zichtbaar op het pakket. Verstuur het pakket via postkantoor of agentschap naar ons op.
  • Zodra we je retour in overeenstemming met onze aanwijzingen ontvangen hebben, zal er een meer- of minder factuur aangemaakt worden. Waarin we de aankoopprijs van de twee alarmapparaatjes met elkaar verrekenen en de € 10,- verzendkosten zijn verwerkt. Deze factuur wordt zichtbaar in het klantenportaal Mijn Wuzzi.