Logo Wuzzi Alert en tekst "Persoonsalarm"
wifi signaal

Hoe kan ik mijn persoonsalarm retourneren?

Mocht de Wuzzi Alert dienstverlening of je Wuzzi Alert persoonsalarm onverhoopt niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je deze binnen 14 dagen na aankoop aan ons retourneren. De retourkosten zijn voor je eigen rekening.

Wil je retourneren? Lees onze .

Retourinstructies

Spijtig te vernemen dat je persoonsalarm wilt retourneren. Als je vragen of hulp nodig hebt, kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice we zijn er graag voor je!

Wil je iets naar ons retourneren?

 • Meld je retour aan bij onze klantenservice voor een snelle verwerking. Dat kan telefonisch via +31 (0) 88 – 800 77 88 of door te mailen naar klantenservice@wuzzialert.nl.
 • Zorg dat het onbeschadigde en in nieuwstaat verkerende Wuzzi Alert persoonsalarm in de originele verpakking zit. En dat de inhoud van deze verpakking compleet is. Deze inhoud kun je controleren via de inhoudslijst op de achterzijde van de verpakking.
  Let op: indien de beschermfolie van het beeldscherm van een alarmhorloge is gehaald en/of er krasjes op het beeldscherm zitten kunnen wij deze niet als nieuw terugnemen.
 • Sluit ingevuld retourformulier of een briefje voorzien van je klantnummer én naam bij.
 • Verpak het geheel in een stevige verpakking geschikt voor postzending. Je kunt je pakket op eigen kosten en risico sturen naar:
  Wuzzi Alert klantenservice
  Postbus 3398
  4800 DJ Breda
 • Zodra we je retour in overeenstemming met onze retouraanwijzingen ontvangen hebben, krijg je het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen teruggestort op het bankrekeningnummer dat bij aanmelding is opgegeven. De aansluitkosten van € 25,- incl. BTW worden niet teruggestort.