Logo Wuzzi Alert en tekst "Persoonsalarm"
wifi signaal

Blogs

Kom nog meer te weten!

Regelmatig publiceren we hier nieuwe blogs over het gebruik en de werking van Wuzzi Alert persoonsalarm en wat de velen voordelen van het gebruik ons persoonalarm zijn.

 • persoonsalarm man met fiets

  Personenalarmering voor de zorg

  Onze persoonsalarmering apparaten zijn ook uitstekend geschikt voor de zorg. Lees in deze blog waarom dat zo is en voor welke zorginstellingen de Wuzzi Alert interessant is.

  Lees verder

 • vrouw wandelt met een hond langs bomen met bloesem

  Hoe werkt personenalarmering?

  Ben je benieuwd naar de technische werking van personenalarmering? Wij leggen je in deze blog graag uit hoe personenalarmering nou eigenlijk werkt.

  Lees verder

 • man met een fiets staat met op de achtergrond weilanden en kerk

  3 redenen om een alarmknop te kopen

  Ben je valgevaarlijk of voel je je niet veilig als je alleen bent? Een alarmknop van Wuzzi Alert kan uitkomst bieden. Wij geven je 3 redenen waarom het verstandig is een alarmknop te kopen.

  Lees verder

 • man fietst langs weilanden

  Hoe ervaren onze gebruikers de alarmknop van Wuzzi Alert?

  Twijfel je nog over het aanschaffen van een alarmknop? Wij kunnen je natuurlijk zelf de voordelen van Wuzzi Alert vertellen. Maar onze gebruikers kunnen dat veel beter!

  Lees verder

 • Pebbles blauw van Wuzzi Alert persoonsalarm

  Persoonsalarm via Buurtzorg

  Ook voor de zelfsturende circa 950 Buurtzorgteams is het mobiele alarm van Wuzzi Alert een ideale uitkomst. Hiermee hebben hun cliënten alle vrijheid die ze maar kunnen wensen.

  Lees verder

 • vrouw blij met pebbles

  Voordelen van een seniorenalarm met GPS

  Met een GPS tracker voor ouderen bent u altijd en overal veilig. Ook als u wat ouder bent, wilt u zoveel mogelijk bewegingsvrijheid hebben.

  Lees verder

 • man met een fiets staat met op de achtergrond weilanden en kerk

  Waarom je geen seniorenalarm zonder abonnement moet aanschaffen

  Denk je erover om een seniorenalarm zonder abonnement te kopen? Dan kun je tegen een aantal problemen aanlopen waar je misschien niet van tevoren aan hebt gedacht.

  Lees verder

 • twee vrouwen kijken op laptop

  Hoe kun je een personenalarmering aanvragen?

  Je kunt zelf een personenalarmering aanvragen, maar dit kan ook door de lokale zorgorganisatie aangevraagd worden waar je (of de gebruiker) bij ingeschreven staat.

  Lees verder

Klantenservice

We zijn er graag voor je!

Heb je vragen of wil je extra informatie of advies over onze alarmdienst of alarmapparaatjes!? Laat het ons weten, we zijn er graag voor je!

Van maandag tot en met vrijdag zijn we tussen 08.00 en 19.00 uur en op zaterdagen tussen 9.30 en 16.00 uur, telefonisch bereikbaar op +31 (0)88 800 77 88. Ben je al klant bij ons? Met je klantnummer bij de hand kunnen we je zo snel mogelijk van dienst zijn.

Of mail onze klantenservice snel en eenvoudig via ons contactformulier of stuur een zelf een bericht naar info@wuzzialert.nl. Je ontvangt dan binnen 2 werkdagen antwoord van ons.

Veelgestelde vragen