Logo Wuzzi Alert en tekst "Persoonsalarm"
wifi signaal

Hoe kom ik aan een activatiecode bij een tweedehands Wuzzi Alert?

De ID of IMEI-streepjescode op het originele doosje van je alarmapparaatje vormt de activatiecode. Is de originele verpakking er niet meer bij? Misschien heeft de vorige gebruiker het ID of IMEI-nummer in de gebruiksaanwijzingen genoteerd. Gebruik deze code als activatiecode.

Nog geen activatiecode? Lees wat je kunt doen als je hebt.

Geen activatiecode

Je wilt een bestaand Wuzzi Alert persoonsalarm apparaatje heractiveren en hebt geen activatiecode. Deze activatiecode bestaat uit de laatste 7 cijfers van de IMEI-streepjescode op het originele doosje van het alarmapparaatje. Wat kun je doen om aan deze activatiecode te komen?

  • De naam en het adres van de vorige gebruiker zijn bekend.
    Bel dan met onze klantenservice op telefoonnummer +31 (0)88 – 800 77 88. Zij kunnen je dan de activatiecode geven. Als je het alarmapparaatje bijvoorbeeld via Marktplaats hebt gekocht en de gebruiker wil om privacy redenen deze gegevens niet vertrekken, kunnen zijn natuurlijk ook altijd zelf met ons bellen om deze activatiecode op te vragen.
  • De naam en het adres van de vorige gebruiker zijn onbekend?
    Als de naam en/of het adres van de oorspronkelijke gebruiker van het alarmapparaatje onbekend zijn. En de voormalige gebruiker of verkoper wil of kan de activatiecode niet opvragen zoals aangegeven onder het kopje ‘De naam en het adres van de vorige gebruiker zijn bekend’ kun je het persoonsalarm apparaatje op je eigen kosten naar ons opsturen. Wij kunnen deze dan uitlezen en de activatiecode achterhalen.

Als je het alarmapparaatje wilt laten uitlezen om de activatiecode te achterhalen, kun je deze onder vermelding van je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres opsturen naar:

Wuzzi Alert klantenservice
Postbus 3398
4800 DJ Breda

Zodra wij je apparaatje hebben uitgelezen sturen we het alarmapparaatje via post.nl op onze kosten naar je terug en ontvangt je je activatiecode per e-mail.

Heb je de activatiecode?

Alarmapparaatje activeren