Logo Wuzzi Alert en tekst "Persoonsalarm"
wifi signaal

Blogs

Voordelen van een seniorenalarm met GPS

Met een GPS tracker voor ouderen bent u altijd en overal veilig. Ook als u wat ouder bent, wilt u zoveel mogelijk bewegingsvrijheid hebben. Hierbij wilt u zich wel overal veilig voelen. Dit gaat verder dan de woning of de tuin, maar ook tijdens het uitlaten van de hond, een boswandeling, een fietstocht of tijdens een boodschap in het dorp of in de stad. Dankzij het seniorenalarm met ingebouwde GPS van Wuzzi Alert is dit geen probleem! In dit blogartikel zetten we de voordelen van onze dienstverlening voor u op een rij.

Uw locatie is direct bekend

Stel dat er paniek is en u weet even niet waar u op dat moment bent. Met één druk op de knop worden de GPS-coördinaten automatisch omgezet in een gesproken bericht. Uw contactpersoon weet dus niet alleen wie er alarmeert, maar krijgt ook exact te horen waar u zich op dat moment bevindt. U kunt vervolgens ook met uw contactpersoon praten, zodat u ook nog wat extra informatie kan geven over uw locatie. Hierdoor is hulp altijd snel onderweg.

GPS tracker op My Wuzzi

Bij aanschaf van een seniorenalarm met GPS is deze de volgende dag al in huis.

Na opladen is deze direct klaar voor gebruik, zonder installatie en bovendien altijd per maand opzegbaar. Wij beschikken over diverse soorten seniorenalarmen met GPS tracker. Zo is Wuzzi Alert ook te bestellen als GPS horloge voor ouderen. Meer weten over ons assortiment? Bekijk ze in de keuzehulp.

Klantenservice

We zijn er graag voor je!

Heb je vragen of wil je extra informatie of advies over onze alarmdienst of alarmapparaatjes!? Laat het ons weten, we zijn er graag voor je!

Van maandag tot en met vrijdag zijn we tussen 08.00 en 19.00 uur en op zaterdagen tussen 9.30 en 16.00 uur, telefonisch bereikbaar op +31 (0)88 800 77 88. Ben je al klant bij ons? Met je klantnummer bij de hand kunnen we je zo snel mogelijk van dienst zijn.

Of mail onze klantenservice snel en eenvoudig via ons contactformulier of stuur een zelf een bericht naar info@wuzzialert.nl. Je ontvangt dan binnen 2 werkdagen antwoord van ons.

Veelgestelde vragen