Logo Wuzzi Alert en tekst "Persoonsalarm"
wifi signaal
fietser rijdt door de weilanden nabij een dorp.

Persoonsalarm

Onze persoonlijke helden

Altijd bij je

Ieder mens is uniek en heeft een eigen reden om snel en eenvoudig noodhulp in te kunnen schakelen met ons persoonsalarm. Denk aan medische redenen, een kwetsbare (thuis)leefsituatie, bij sociale onveiligheid of als je buiten gaat sporten of als je surveillance diensten draait. Of voor kinderen die alleen buiten gaan spelen.

Wuzzi Alert biedt verschillende soorten persoonsalarmen aan die je eenvoudig mee kunt nemen. Zo kun je de Pebbles en Navi aan een halskoord of kledingclip dragen. En alarmhorloges Indi of Orion draag je gewoon om de pols. Welke oplossing je ook kiest; door het dragen van een Wuzzi Alert persoonsalarm kan je veilig en zelfstandig op pad, maar is hulp met één druk op de knop Altijd bij je

Bekijk alle alarmapparaatjes

animatie van verschillende personen, persoon met kort - en lang haar en een overhemd aan, persoon met fietshelm, persoon met 2 staartjes, etc
 • Ruime keuze alarmapparaatjes
 • Veilig en zelfstandig
 • Direct met elkaar praten
 • Navi zwart

  Navi zwart

 • Orion bruin

  Orion bruin

  € 150,-

  + € 25,- aansluitkosten

  Dit stoere alarmhorloge met touchscreen, heeft behalve zijn alarmeringsfunctie ook nog een hartslagmeting (niet medisch) en stappenteller functionaliteit. Bekijk dit alarmapparaatje

  Bestel direct

 • Pebbles blauw

  Pebbles blauw

  € 130,-

  + € 25,- aansluitkosten

  Dit compacte en lichtgewicht mobiele alarmapparaatje is zeer eenvoudig in gebruik. Het alarmapparaatje is voorzien van één grote SOS alarmknop. Bekijk dit alarmapparaatje

  Bestel direct

 • Orion zwart

  Orion zwart

  € 150,-

  + € 25,- aansluitkosten

  Dit stoere alarmhorloge met touchscreen, heeft behalve zijn alarmeringsfunctie ook nog een hartslagmeting (niet medisch) en stappenteller functionaliteit. Bekijk dit alarmapparaatje

  Bestel direct

Dozen met producten van WuzziAlert

Ruime keuze

Welke kies jij?

Het Wuzzi Alert persoonsalarm is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Welke je favoriet ook is, al onze persoonsalarmen hebben met elkaar gemeen dat ze over een alarmknop, een GPS-tracker voor locatiebepaling, een luidspreker en microfoon beschikken. Dus ongeacht welke je kiest, met één druk op de alarmknop is je locatie bekend en kun je met elkaar praten!

Verder is het fijn te weten dat op al onze persoonsalarmen 24 maanden fabrieksgarantie zit en op de batterij 3 maanden garantie.

Weet jij al welk Wuzzi Alert persoonsalarm je kiest? Dan kun je hier meteen bestellen. Ben je er nog niet helemaal aan uit? Lees hieronder dan onze tips bij het maken van je keuze. Advies nodig? Laat het ons weten, we zijn er graag voor je!

Contact met de klantenservice

Straalwaterdicht

Verfrissend

Loop je graag buiten in de regen, sproei je graag de tuin of wil je je persoonsalarm mee onder de douche kunnen nemen? Kies dan een van onze straalwaterdichte alarmapparaatjes zoals de Pebbles, Navi, Indi of Orion.

icoontje Straalwaterdicht

BLE

Oost west thuis best

Wil je je alarmapparaatje vooral gebruiken vanuit een noodsituatie thuis? Of om vanuit de Mijn Wuzzi App te kunnen zien en gerust gesteld te worden dat je ‘vergeetachtige’ dierbare in de eigen thuisomgeving is? Kies dan voor de Pebbles of de Navi met BLE-functionaliteit. Deze alarmapparaatjes gebruiken BLE (Bluetooth Low Energy) om hun oplaadstation te laten weten dat ze binnen een straal van 40 meter aanwezig zijn. Buiten deze straal wordt de locatie bepaald via het GPS-netwerk dus ook buitenshuis ben je veilig en vindbaar.

Icoontje Bluetooth Low Energy

Meest gekozen

Pebbles

Het populairste alarmapparaatje uit ons assortiment is de Pebbles! Het is een échte allrounder die door jong en oud wordt gekozen. Dit kleine en lichtgewicht persoonsalarm (de Pebbles weegt slechts 40 gram) wordt geleverd inclusief handig oplaadstation met BLE-functionaliteit en is naast zwart verkrijgbaar in verschillende frisse kleuren zoals roze, blauw en groen. Het alarmapparaatje is voorzien van een siliconen coating en heeft een grote opvallende SOS-alarmknop. Het is straalwaterdicht en kan mee onder de douche. Daarbij staat hij met een volle batterij circa drie dagen voor je paraat! En krijg je behalve het oplaadstation (welke je ook kunt gebruiken om te alarmeren) ook nog eens een reislader meegeleverd. Echt een kei van een persoonsalarm dus.

icoontje Pebbles

Laadtijd

Tijd om op te laden

Bij het maken van je keuze voor een van onze alarmapparaatjes, is de batterijduur en de oplaadwijze een belangrijke factor. Wil je vooral heel makkelijk kunnen opladen? Dan zijn de Pebbles, Navi en de Orion, die allen met een oplaadstation geleverd worden, echte aanraders! Je kunt ze eenvoudig in het hun oplaadstation plaatsen en opladen maar! Ongeacht welk persoonsalarm je kiest, adviseren we je deze regelmatig op te laden zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Wist je dat je in Mijn Wuzzi altijd kunt zien hoe vol de batterij van je alarmapparaatje nog is? Super handig!

icoontje Oplaadwijze