Logo Wuzzi Alert en tekst "Persoonsalarm"
wifi signaal

Seniorenalarm kopen

Seniorenalarm

Het seniorenalarm van Wuzzi Alert zorgt voor een veilig gevoel op je oude dag. Het alarm van Wuzzi Alert werkt overal, of je nu thuis op de bank zit of in de tuin aan het werk bent. Wandel je graag met de hond of fiets je graag een rondje? Wuzzi Alert zorgt overal en altijd voor een zeker en veilig gevoel.

Bekijk alle seniorenalarmen

persoon met kort haar en een overhemd aan
 • Ruime keuze alarmapparaatjes
 • Veilig en zelfstandig
 • Direct met elkaar praten
 • Navi zwart

  Navi zwart

 • Orion bruin

  Orion bruin

  € 150,-

  + € 25,- aansluitkosten

  Dit stoere alarmhorloge met touchscreen, heeft behalve zijn alarmeringsfunctie ook nog een hartslagmeting (niet medisch) en stappenteller functionaliteit. Bekijk dit alarmapparaatje

  Bestel direct

 • Pebbles blauw

  Pebbles blauw

  € 130,-

  + € 25,- aansluitkosten

  Dit compacte en lichtgewicht mobiele alarmapparaatje is zeer eenvoudig in gebruik. Het alarmapparaatje is voorzien van één grote SOS alarmknop. Bekijk dit alarmapparaatje

  Bestel direct

 • Orion zwart

  Orion zwart

  € 150,-

  + € 25,- aansluitkosten

  Dit stoere alarmhorloge met touchscreen, heeft behalve zijn alarmeringsfunctie ook nog een hartslagmeting (niet medisch) en stappenteller functionaliteit. Bekijk dit alarmapparaatje

  Bestel direct

Bekijk alle alarmapparaatjes

Werking

Hoe werkt een seniorenalarm?

Het seniorenalarm van Wuzzi Alert werkt zowel binnen- als buitenshuis. In geval van nood druk je op de alarmknop van het apparaat. Hierna wordt er direct contact gelegd met jouw contact personen. Bijvoorbeeld je familie, buren of vrienden. Zo kan je eenvoudig met elkaar communiceren. Ook is je locatie na het indrukken van de alarmknop direct bekend bij jouw contactpersoon of de Wuzzi Alert-alarmcentrale. Met één druk op de knop is hulp dus Altijd bij je

icoontje Pebbles

€ 9,95

per maand

3 zorgprofessionals

Sociaal

Ons Sociaal abonnement werkt op basis van je eigen sociale netwerk

Bekijk abonnement

€ 14,95

per maand

helpdeskmedewerker 24 uur per dag. 7 dagen per week.

Professioneel

Met ons Professioneel abonnement sta je 24 uur per dag / 7 dagen per week, direct in contact met onze alarmcentrale.

Bekijk abonnement

Abonnementen

De abonnementen voor een seniorenalarm

Bij Wuzzi Alert kun je het seniorenalarm zowel kopen als huren. Wuzzi Alert kent namelijk twee verschillende soorten abonnementen:  Sociaal- of een Professioneel abonnement. Beiden vormen zijn per maand opzegbaar of met één maandtermijn om te zetten naar de andere abonnementsvorm. Je zit dus nergens aan vast. Zo geniet je pas écht onbezorgd van je vrijheid!

wandelaar met een pebble zit op een bankje

Seniorenalarm

Gebruiksvriendelijk

Ons senioren alarm is zeer gebruiksvriendelijk. Direct na het kopen of huren van het seniorenalarm is deze klaar voor gebruik. Een bijkomend voordeel: het abonnement is per maand opzegbaar. Wuzzi Alert is niet zomaar een alarm. Het seniorenalarm is verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen.

Zo kan je kiezen voor de Wuzzi Alert Pebbles: een klein formaat alarmknop die om de hals of aan de broek gedragen kan worden. Daarnaast bieden wij ook alarmhorloges aan. Deze horloges zijn erg discreet en zijn uitgerust met een handige alarmknop aan de zijkant.

Bekijk alle alarmapparaatjes

Persoonlijke veiligheid

Echt altijd bereik

Wij garanderen altijd bereik. We werken namelijk samen met meerdere providers. Zo schakelen al onze producten direct over naar de provider die op dat moment het beste bereik biedt. Zo voorkomen we dat het bereik wegvalt, mocht een provider storing hebben. Ook als je van locatie verplaatst, schakelt je apparaat automatisch over naar de beste provider op die locatie. Het seniorenalarm is dus ook perfect voor de personen die nog wel eens buitenshuis gaan wandelen.

twee handen omsluiten een vignet met een vinkje
 • Eenvoudig alarmeren
 • Verstuurt meteen de hulplocatie
 • Direct met elkaar praten

Veelgestelde vragen

Vragen over seniorenalarm

Heb je vragen over het seniorenalarm van Wuzzi Alert? Geen probleem, wij helpen je graag. Je kunt ons eenvoudig telefonisch bereiken. Wil je liever niet bellen? Je kunt ons ook altijd een mailtje sturen.

Van maandag tot en met vrijdag zijn we tussen 08.00 en 19.00 uur en op zaterdagen tussen 9.30 en 16.00 uur, telefonisch bereikbaar op +31 (0)88 800 77 88.

Of mail onze klantenservice snel en eenvoudig via ons contactformulier of stuur een zelf een bericht naar info@wuzzialert.nl. Je ontvangt dan binnen 2 werkdagen antwoord van ons.

Onze producten zijn eenvoudig te bestellen in onze webshop. Het is daarnaast ook mogelijk om de bestelling telefonisch te doen. Wanneer je online bestelt, kan je kiezen voor een directe online betaling of betaling via een factuur. Vind je het fijn om het seniorenalarm eerst in het echt te zien? Wuzzi Alert is ook in verschillende winkels verkrijgbaar!