Logo Wuzzi Alert en tekst "Persoonsalarm"
wifi signaal

SOS knop kopen

De SOS knop, overal een veilig gevoel

Op zoek naar een SOS knop voor persoonsalarmering? Met het mobiel alarm van Wuzzi Alert ben je altijd en overal veilig. Makkelijk in gebruik en geschikt voor zowel jong als oud. Met de handige SOS knop van Wuzzi Alert voel jij je overal veilig. Bij calamiteiten stel je snel en gemakkelijk jouw familie of onze alarmcentrale op de hoogte.

Onze producten zijn eenvoudig te bestellen in onze webshop. Wanneer je online bestelt, kun je kiezen voor een directe online betaling of betaling via een factuur. Wil je liever persoonlijk contact? Het is mogelijk je bestelling telefonisch aan ons door te geven. Wil je onze Wuzzi Alert alarmen eerst in het echt bekijken? Wuzzi Alert is ook verkrijgbaar in een winkel bij jou in de buurt!

Bekijk alle SOS knop apparaten

persoon met kort haar en een overhemd aan
 • Ruime keuze alarmapparaatjes
 • Veilig en zelfstandig
 • Direct met elkaar praten
 • Navi zwart

  Navi zwart

 • Orion bruin

  Orion bruin

  € 150,-

  + € 25,- aansluitkosten

  Dit stoere alarmhorloge met touchscreen, heeft behalve zijn alarmeringsfunctie ook nog een hartslagmeting (niet medisch) en stappenteller functionaliteit. Bekijk dit alarmapparaatje

  Bestel direct

 • Pebbles blauw

  Pebbles blauw

  € 130,-

  + € 25,- aansluitkosten

  Dit compacte en lichtgewicht mobiele alarmapparaatje is zeer eenvoudig in gebruik. Het alarmapparaatje is voorzien van één grote SOS alarmknop. Bekijk dit alarmapparaatje

  Bestel direct

 • Orion zwart

  Orion zwart

  € 150,-

  + € 25,- aansluitkosten

  Dit stoere alarmhorloge met touchscreen, heeft behalve zijn alarmeringsfunctie ook nog een hartslagmeting (niet medisch) en stappenteller functionaliteit. Bekijk dit alarmapparaatje

  Bestel direct

Bekijk alle alarmapparaatjes

Werking

Wat is een SOS knop?

Bij calamiteiten druk je snel en eenvoudig op de SOS knop. Je staat dan direct in contact met jouw familie of onze alarmcentrale. Tevens wordt jouw locatie na het indrukken van de SOS knop meteen met ons gedeeld. Zo kunnen de alarmdiensten snel en adequaat handelen. Met één druk op de knop is hulp dus altijd dichtbij!

We kunnen ons voorstellen dat je buitenshuis niet met een groot alarm op zak wil lopen. Daarom kies je voor de Wuzzi Alert Pebbles: een klein formaat alarmknop die om de hals of aan de broek gedragen kan worden.

Daarnaast bieden wij ook alarmhorloges aan. Deze horloges zijn erg discreet en zijn uitgerust met een handige alarmknop aan de zijkant.

icoontje Pebbles

€ 9,95

per maand

3 zorgprofessionals

Sociaal

Ons Sociaal abonnement werkt op basis van je eigen sociale netwerk

Bekijk abonnement

€ 14,95

per maand

helpdeskmedewerker 24 uur per dag. 7 dagen per week.

Professioneel

Met ons Professioneel abonnement sta je 24 uur per dag / 7 dagen per week, direct in contact met onze alarmcentrale.

Bekijk abonnement

Abonnementen

De abonnementen voor een SOS knop

Bij Wuzzi Alert kun je de SOS knop zowel kopen als huren. Een bijkomend voordeel: alle abonnementen zijn per maand opzegbaar. Wuzzi Alert kent twee verschillende soorten abonnementen:  Sociaal- of een Professioneel abonnement. Beiden vormen zijn per maand opzegbaar of met één maandtermijn om te zetten naar de andere abonnementsvorm. Je zit dus nergens aan vast. Zo geniet je pas écht onbezorgd van je vrijheid!

stralende senior dame wandelaar in het bos met een blauwe Wuzzi Alert Pebbles om haar hals

SOS knop voor ouderen

De meest gebruiksvriendelijke SOS knop voor ouderen

Op je oude dag alles uit het leven halen met een veilig gevoel? Dat kan met de SOS knop van Wuzzi Alert. Onze SOS knop is zeer gebruiksvriendelijk voor ouderen. Direct na het kopen of huren is deze klaar voor gebruik. Naast het gebruik binnenshuis kun je de SOS knop ook meenemen tijdens alle buitenactiviteiten. Zo kun je met een veilig gevoel gaan fietsen, een boodschap doen of een onbezorgd dagje weg. De SOS knop is werkzaam in alle EU-landen. Ideaal dus voor zowel jongeren als ouderen.

Bekijk alle SOS knop apparaten

 • Altijd voldoende alarmtegoed
 • Gebruik mobiele netwerk sterkste signaal
 • Werkt in alle EU-landen

Klantenservice

Vragen over SOS knop voor ouderen

Wil je meer informatie over de SOS knop? Wij beantwoorden graag al je vragen.

Van maandag tot en met vrijdag zijn we tussen 08.00 en 19.00 uur en op zaterdagen tussen 9.30 en 16.00 uur, telefonisch bereikbaar op +31 (0)88 800 77 88.

Of mail onze klantenservice snel en eenvoudig via ons contactformulier of stuur een zelf een bericht naar info@wuzzialert.nl. Je ontvangt dan binnen 2 werkdagen antwoord van ons.

Onze producten zijn eenvoudig te bestellen in onze webshop. Het is daarnaast ook mogelijk om de bestelling telefonisch te doen. Wanneer je online bestelt, kan je kiezen voor een directe online betaling of betaling via een factuur. Vind je het fijn om het seniorenalarm eerst in het echt te zien? Wuzzi Alert is ook in verschillende winkels verkrijgbaar!