Logo Wuzzi Alert en tekst "Persoonsalarm"
wifi signaal

Vragen

 • Kan ik Wuzzi Alert ook zonder e-mailadres gebruiken?

  Ook zonder e-mailadres kun je gebruik maken van onze persoonsalarmdiensten. We raden je dan wel aan om bij je contactpersonen de e-mailadressen in te vullen.

  Lees verder

 • Waarom zijn er twee soorten facturen?

  Wuzzi Alert kent twee facturen: aankoop- en maandelijkse facturen. De aankoopfactuur vermeldt de artikelen die je hebt gekocht en de éénmalige aansluitkosten.

  Lees verder

 • Waarom werkt mijn persoonsalarm niet?

  Vervelend om te horen dat je persoonsalarm niet werkt. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Neem contact op met onze klantenservice via +31 (0)88 – 800 77 88 of mail naar klantenservice@wuzzialert.nl als je alarmapparaatje of oplaadstation niet werkt. Onze klantenservice zal dan op afstand een zo nauwkeurige mogelijke inschatting van het probleem maken en direct bekijken hoe dit…

  Lees verder

 • Hoe vraag ik een nieuw wachtwoord aan?

  Ga dan naar de Mijn Wuzzi app of het online klantenportaal Mijn Wuzzi en druk op ‘wachtwoord vergeten? Je ontvangt dan een nieuw wachtwoord per e-mail.

  Lees verder

 • Wanneer is de incasso van mijn maandfactuur?

  We innen de Wuzzi Alert maandfactuur, binnen 5 dagen op de kalenderdag in de maand dat je abonnee bij ons bent geworden. Dus stel dat je op 15 juni 2023 abonnee bij Wuzzi Alert bent geworden, dan ontvang je je factuur dus voortaan op de 15e van de maand. De incasso zal dan ongeveer tussen…

  Lees verder

 • Welke kosten staan er op mijn maandfactuur?

  Op de maandelijkse facturen vind je je abonnementskosten, verbruik en indien van toepassing ook de huur van het persoonsalarm terug. Waarbij het abonnementsgeld van de nieuwe maand en eventuele verbruikskosten van de maand daarvoor worden geïnd. De maandfacturen worden via automatische incasso geïnd. Je kunt de maandelijkse facturen altijd terugzien in Mijn Wuzzi.

  Lees verder

 • Waar kan ik mijn aankoopfactuur vinden?

  Als je je persoonsalarm rechtstreeks bij ons hebt gekocht, ontvang je de aankoopfactuur per e-mail én is je aankoopfactuur ook zichtbaar in Mijn Wuzzi. Heb je je persoonsalarm bij een van onze partners gekocht? Dan ontvang je deze aankoopfactuur via hen en is deze factuur niet terug te vinden in Mijn Wuzzi.

  Lees verder

 • Kan ik mijn alarmapparaatje ruilen?

  Je hebt je Wuzzi Alert persoonsalarm zorgvuldig gekozen. Maar helaas voldoet het alarmapparaatje toch niet aan de verwachtingen die je ervan had. Binnen 14 dagen mag je dit alarmapparaatje als service dan nog omruilen voor een ander alarmapparaatje uit ons assortiment. Lees hier hoe je je alarmapparaatje kunt omruilen en onder welke voorwaarden dat kan.…

  Lees verder

 • Hoe kan ik mijn persoonsalarm retourneren?

  Mocht de Wuzzi Alert dienstverlening of je Wuzzi Alert persoonsalarm niet aan je verwachtingen voldoen, dan kan je deze binnen 14 dagen aan ons retourneren.

  Lees verder

 • Waarom heb ik geen wachtwoord ontvangen?

  Je wachtwoord voor Mijn Wuzzi wordt automatisch naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven verstuurd. Soms komt dit e-mail bericht met je wachtwoord voor Mijn Wuzzi per ongeluk in de map ‘ongewenste reclame’ of ‘Spam folder’ terecht. Controleer indien mogelijk deze mappen. Of vraag een contactpersoon met uitgebreide bevoegdheid (of de gebruiker zelf) om je…

  Lees verder

 • Hoe lang heb ik garantie op mijn persoonsalarm?

  Op alle alarmapparaatjes van wuzzi Alert zit een wettelijke garantietermijn van 24 maanden. Op de batterij en accessoires zit een garantietermijn van 3 maanden.

  Lees verder

 • Hoe kom ik aan een activatiecode bij een tweedehands Wuzzi Alert?

  De ID of IMEI-streepjescode op het originele doosje van je alarmapparaatje vormt de activatiecode. Is de originele verpakking er niet meer bij? Misschien heeft de vorige gebruiker het ID of IMEI-nummer in de gebruiksaanwijzingen genoteerd. Gebruik deze code als activatiecode. Nog geen activatiecode? Lees wat je kunt doen als je geen activatiecode hebt. Geen activatiecode…

  Lees verder

 • Hoe kan ik een Wuzzi Alert alarmapparaatje heractiveren?

  Als je een tweedehands Wuzzi Alert persoonsalarmapparaatje hebt gekocht of gekregen, kun je die met de activatiecode zelf aanmelden voor onze dienstverlening.

  Lees verder

 • Hoe kom ik aan een wachtwoord?

  Bij aankoop van het Wuzzi Alert persoonsalarm ontvangt ieder persoon, waarbij een e-mailadres is ingevuld op dat e-mailadres een gebruikersnaam en wachtwoord.

  Lees verder

 • Waarom wordt mijn abonnement automatisch geïncasseerd?

  Het Wuzzi Alert persoonsalarm apparaatje werkt op basis van een abonnement. Dankzij dit abonnement heb je altijd de zekerheid van voldoende ‘alarmtegoed’. Door te werken met een automatische incasso, wordt je abonnement altijd automatisch betaald. Op die manier kun je altijd alarmeren, waar je ook bent.

  Lees verder