Logo Wuzzi Alert en tekst "Persoonsalarm"
wifi signaal

Blogs

Hoe kun je een personenalarmering aanvragen?

Je kunt zelf een personenalarmering aanvragen, maar dit kan ook door de lokale zorgorganisatie aangevraagd worden waar je (of de gebruiker) bij ingeschreven staat. In sommige gevallen kan het weken duren voordat een personenalarmering daadwerkelijk geïnstalleerd wordt. Dat is bij Wuzzi Alert niet het geval. Zodra wij een aanvraag hebben ontvangen, zorgen wij ervoor dat de personenalarmering de volgende dag direct gebruiksklaar wordt afgeleverd.

Soorten personenalarmering

Er zijn verschillende soorten personenalarmeringen. Zo kun je kiezen voor de handige en compacte Wuzzi Alert Pebbles, welke ook als ketting of sleutelhanger gedragen kan worden. Daarnaast bieden wij 2 soorten Wuzzi Watches aan. Beiden beschikken over een alarmknop en GPS-tracker, maar kunnen ook als regulier horloge gebruikt worden.

Wuzzi Alert personenalarmering aanvragen

Je kunt de personenalarmering van Wuzzi Alert eenvoudig via onze website bestellen. Wij kunnen je hierbij ook telefonisch assisteren. Ook kan de personenalarmering van Wuzzi Alert bekeken en aangeschaft worden bij de aangesloten winkels. Na activatie in de winkel is het een kwestie van opladen, waarmee de personen alarmering actief wordt.

Klantenservice

We zijn er graag voor je!

Heb je vragen of wil je extra informatie of advies over onze alarmdienst of alarmapparaatjes!? Laat het ons weten, we zijn er graag voor je!

Van maandag tot en met vrijdag zijn we tussen 08.00 en 19.00 uur en op zaterdagen tussen 9.30 en 16.00 uur, telefonisch bereikbaar op +31 (0)88 800 77 88. Ben je al klant bij ons? Met je klantnummer bij de hand kunnen we je zo snel mogelijk van dienst zijn.

Of mail onze klantenservice snel en eenvoudig via ons contactformulier of stuur een zelf een bericht naar info@wuzzialert.nl. Je ontvangt dan binnen 2 werkdagen antwoord van ons.

Veelgestelde vragen