Logo Wuzzi Alert en tekst "Persoonsalarm"
wifi signaal

Valalarm kopen

Veilig met een valalarm voor ouderen

Ben je niet meer zo goed ter been, maar zou je graag met een veilig gevoel naar buiten willen? Wuzzi Alert is het valalarm voor ouderen waarmee je met één druk op de knop om hulp kunt vragen. Vaak werkt een valalarm alleen binnen, maar het mobiele alarm van Wuzzi Alert kan je ook gewoon buiten gebruiken. Op deze manier heb je naast voldoende bewegingsvrijheid ook een veilig gevoel.

Bekijk alle valarmen voor ouderen

persoon met kort haar en een overhemd aan
 • Ruime keuze alarmapparaatjes
 • Veilig en zelfstandig
 • Direct met elkaar praten
 • Navi zwart

  Navi zwart

 • Orion bruin

  Orion bruin

  € 150,-

  + € 25,- aansluitkosten

  Dit stoere alarmhorloge met touchscreen, heeft behalve zijn alarmeringsfunctie ook nog een hartslagmeting (niet medisch) en stappenteller functionaliteit. Bekijk dit alarmapparaatje

  Bestel direct

 • Pebbles blauw

  Pebbles blauw

  € 130,-

  + € 25,- aansluitkosten

  Dit compacte en lichtgewicht mobiele alarmapparaatje is zeer eenvoudig in gebruik. Het alarmapparaatje is voorzien van één grote SOS alarmknop. Bekijk dit alarmapparaatje

  Bestel direct

 • Orion zwart

  Orion zwart

  € 150,-

  + € 25,- aansluitkosten

  Dit stoere alarmhorloge met touchscreen, heeft behalve zijn alarmeringsfunctie ook nog een hartslagmeting (niet medisch) en stappenteller functionaliteit. Bekijk dit alarmapparaatje

  Bestel direct

Bekijk alle alarmapparaatjes

wandelaar met een pebble zit op een bankje

Werking

Hoe werkt een valalarm voor ouderen?

Het valalarm van Wuzzi Alert werkt zeer eenvoudig en is verkrijgbaar als alarmknop, halssieraad en alarmhorloge. Alle producten werken in principe hetzelfde. Door op de alarmknop te drukken worden de contactpersonen die je hebt opgegeven één voor één afgebeld totdat er iemand je alarmoproep opneemt. Je kan vervolgens direct met deze persoon praten. Door de ingebouwde locatiebepaling weet je contactpersoon direct waar je bent zodat hij of zij snel te hulp kan schieten.

Waarschuwing: Ons valalarm op basis van beweging en sensoren voor ouderen is bewust uitgezet. Uit eigen onderzoek is namelijk gebleken dat valsensoren veel te goed werken, dit heeft met verschillende oorzaken te maken; man/vrouw, gewicht en manier van dragen. Hierdoor hebben wij er bewust voor gekozen om deze functionaliteit niet aan te bieden.

Automatische valdetectie

Valalarm zonder sensoren

De automatische valdetectie op ons valalarm voor ouderen is bewust uitgeschakeld. Uit eigen onderzoek is namelijk gebleken dat deze valsensoren enerzijds te gevoelig waren en soms ook alarmeerden als er geen sprake was van een val. En anderzijds soms niet alarmeerden als de drager van het alarm wél gevallen was. Omdat veiligheid bij ons voorop staat hebben wij er bewust voor gekozen om deze functionaliteit (die erg afhankelijk is van het gewicht van de gebruiker, de wijze van dragen en bewegen) niet aan te bieden.

twee handen omsluiten een vignet met een vinkje

Met één druk op de alarmknop

Het valalarm bij je dragen

Je kunt het valalarm eenvoudig bij je dragen. Zo draag je de alarmhorloges zoals de Wuzzi Watch Indi of de Wuzzi Watch Orion om je pols of het persoonsalarm Wuzzi Alert Navi of Wuzzi Alert Pebbles via het bijgeleverde halskoord om de hals. Echter kunnen de Wuzzi Alert Navi en de Wuzzi Alert Pebbles naar wens ook via de bijgeleverde kledingclip aan de kleding gedragen worden. Hierdoor weet je zeker dat het valalarm altijd in de buurt is als je gevallen bent. En de hulp met één druk op de alarmknop bij je is!

icoontje Pebbles

Mobiele netwerken

GPS tracking op je valalarm

Wees er zeker van dat er bij noodsituaties snel hulp onderweg is. Bij Wuzzi Alert garanderen we altijd bereik. Door de alarmknop in te drukken, verstuur je automatisch je locatie naar je contactpersoon. Daarom is het Wuzzi Alert alarmsysteem ideaal voor senioren die er graag op uitgaan in de natuur of hun dagelijkse blokje om willen blijven kunnen maken.
Abonnementsvormen

Wuzzi Alert alarmapparaatjes maken gebruik van de diverse mobiele netwerken. Onze mobiele alarmapparaatjes maken altijd gebruik van de frequentie van het sterkste mobiele netwerk. Zo zijn we ook niet afhankelijk van maar slechts één mobiel netwerk. En kunnen we jou de veiligheid bieden die je zoekt.

icoon mobiel netwerk sterk signaal

€ 9,95

per maand

3 zorgprofessionals

Sociaal

Ons Sociaal abonnement werkt op basis van je eigen sociale netwerk

Bekijk abonnement

€ 14,95

per maand

helpdeskmedewerker 24 uur per dag. 7 dagen per week.

Professioneel

Met ons Professioneel abonnement sta je 24 uur per dag / 7 dagen per week, direct in contact met onze alarmcentrale.

Bekijk abonnement

Abonnementen

De abonnementen voor een valalarm

Bij Wuzzi Alert kun je het valarm zowel kopen als huren. Wuzzi Alert kent namelijk twee verschillende soorten abonnementen:  Sociaal- of een Professioneel abonnement. Beiden vormen zijn per maand opzegbaar of met één maandtermijn om te zetten naar de andere abonnementsvorm. Je zit dus nergens aan vast. Zo geniet je pas écht onbezorgd van je vrijheid!

Valarm kopen

Valalarm voor ouderen bestellen

Direct een valalarm van Wuzzi Alert bestellen? Bij Wuzzi Alert bestel je alles wat je nodig hebt voor een valalarm voor ouderen in één keer. Op deze manier kan je zorgeloos en snel gebruikmaken van onze producten.

 • Keuze uit 4 verschillende type alarmapparaatjes
 • Keuze uit 2 abonnementsvormen
 • Je abonnement altijd maandelijks opzegbaar

Bekijk alle alarmapparaatjes

 • persoonsalarm Navi wit

  Navi wit

 • alarmhorloge met een zwarte kast en wijzerplaat

  Orion zwart

  € 150,-

  + € 25,- aansluitkosten

  Dit stoere alarmhorloge met touchscreen, heeft behalve zijn alarmeringsfunctie ook nog een hartslagmeting (niet medisch) en stappenteller functionaliteit. Bekijk dit alarmapparaatje

  Bestel direct