Logo Wuzzi Alert en tekst "Persoonsalarm"
wifi signaal

Wuzzi Alert reviews

Verhalen en ervaringen van anderen

Wij ontvangen regelmatig mooie verhalen van Wuzzi Alert-gebruikers. Verhalen over het veilige gevoel dat Wuzzi Alert hen geeft. Dat is waar wij het voor doen! Hieronder vind je een kleine greep van deze verhalen. Heb jij zelf ook een verhaal dat je graag met ons wilt delen. Stuur deze naar klantenservice@wuzzialert.com. Wij horen graag je feedback.

Riet – Alkmaar
“Ik voel dat ik altijd op iets kan terugvallen. Het hangt op mijn borst en ik heb al 2x een signaal gestuurd,terwijl dit niet nodig was, maar het gebeurde met sokken aandoen. Dat vind ik jammer.”

Yvon – Barendrecht
“Hij is voor mijn moeder van 89 jaar, doof en slechtziend. Maar wij als kinderen vinden het een veilig idee dat we snel bij haar kunnen zijn via de melding!”

Marga – Rijkevoort
“Mijn moeder (88 jaar) kan niet omgaan met een mobiel. Dit is heel lastig nu het minder goed gaat met haar gezondheid. Met de Wuzzi zijn 1 van haar kinderen altijd bereikbaar. Dit geeft mijn moeder rust en vertrouwen.”

Peter – Best
“Ben weer helemaal mobiel en kan zonder zorgen weer gaan wandelen voor uren. En activiteiten in de natuur.”

Anneke, Lochem
“Het geeft mijn man een geruststellend gevoel als ik de Wuzzi draag wanneer mijn man naar de supermarkt is of wanneer hij de hond aan het uitlaten is.”

Aartje – Heteren
“Goede opvolging door de meldkamer. Hebben het nu 2 weken en al een keer nodig gehad. Werkt zeer goed!”

Christel – Mierlo
“Makkelijk in gebruik en werkt perfect. Het geeft ons en mijn moeder waar het voor is een veiliger gevoel.”