Logo Wuzzi Alert en tekst "Persoonsalarm"
wifi signaal

Bereikbaarheid

Bezoekersinformatie

Locatie
Het kantoor van Wuzzi Alert is gevestigd aan de Korte Huifakkerstraat 6, 4815 PS Breda op het bedrijventerrein ‘Steenakker’. Ons kantoor zit op de eerste verdieping en is zowel met trap als lift bereikbaar.

Plattegrond locatie Wuzzi Alert uitvalswegen

Met de auto
Onze locatie is uitstekend bereikbaar met de auto en/of vrachtwagen. De A16 (Rotterdam-Antwerpen) ligt op zeer korte afstand. Vanaf de A27 zijn wij via de noordelijke rondweg (Backer en Ruebweg) ook eenvoudig te bereiken. Ons kantoor beschikt op eigen terrein over voldoende gratis parkeerplaatsen, waarvan vier parkeerplaatsen voor het opladen van elektrische auto’s. Vooraan het terrein, nabij de ingang van het pand is een minder validen parkeerplaats. Ook buiten ons terrein kan er gratis geparkeerd worden.

icoon parkeerplaats elektrisch laden

Met de (brom)fiets 
Onze locatie ligt op steenworp afstand van een prachtig fietsennetwerk (fietsknooppunt 50) en is goed bereikbaar op de (brom)fiets. Achter ons kantoor bevindt zich onze fietsenstalling met gelegenheid tot opladen van elektrische (brom)fietsen. 

icoon van een fiets

Met het OV
Kom je met het openbaar vervoer naar ons toe? Vanaf het treinstation Breda-Prinsenbeek kun je de bus pakken. Als je uitstapt bij de halte Bremtuin is het ongeveer 14 minuten lopen. Kom je met de bus vanaf treinstation Breda Centraal? Stap dan uit bij de halte NAC stadion. Vanaf daar ben je in ongeveer 12 minuten lopen bij ons kantoor.

Raadpleeg de OV-reisplanner voor meer informatie. Op zowel station Breda-Prinsenbeek als het station Breda Centraal kun je een OV-fiets huren. Het is dan ongeveer 15 minuutjes fietsen naar ons kantoor.

icoon Openbaar vervoer